Юрген Клоп тренира с настроение и Casio G-9300

Iurgen klop s Casio G-9300

Може да го видите с различни и много скъпи часовници, но на тренировка винаги е с любимия си Casio G-9300. Миналата година Юрген Клоп изведе Ливърпул до шампионската титла след 30 годишна суша, правейки изключително щастливи милионите фенове на отбора по цял свят.

Германският „зевзек“ е известен със своите „бисери“. „Имам втори чифт очила, но не мога да ги намеря. Трудно е да търсиш очила без очила“. Това се случи след като загуби очилата си при бурната си радост след гол на мач срещу Норич. След като се появи с новите си очила той заяви: „Това не са нови очила, а просто вторият ми чифт и сега изглеждам като сериен убиец“. И ако очилата му придават вид, както сам се описва – на сериен убиец, то носейки Casio G-Shock G-9300 му придава вид на „изпечен и корав сериен убиец“..в рамките на шегата, разбира се.

Самият модел е супер издръжлив на всякакви прищевки на времето. Снабден е със соларно захранване, дигитален компас и най-важното за един треньор – хронометър. Някои от другите достойнства на модела – притежава вграден термометър, показва лунните фази. Има 5 независими аларми, функция Snooze за да не се успива за тренировка и автоматичен календар.