Да носиш Casio под 30 евро – новата мода на звездите

Kristen-Stewart-casio

След началото на пандемията часовниците Casio се превърнаха в истинска тенденция сред известните личности.  Статистиката показва, че масово популярните личности избират да носят голяма част от моделите на марката за по-малко от 30 евро.

Популярният рапър Бед Бъни в своя песен заявява „Нося Rolex, все вдно нося Casio.“ Това което ще изненада пуерториканецът е актуалната тенденция на доста популярни личности да залагат именно на марката Casio, като критерий за качество, точност и функционалност.

Не малко известни личности оставят на страни суетата и излишните демонстрации на лукс.В трудни времена като днешните те се отдадат на комфорта на Casio в своето ежедневие.  Тази нова мода не се ограничава в рамките на ежедневните им навици. Забелязват се доста почитатели на японските часовници дори и на червения килим, защо ли?

Може би да носиш часовник Casio те сближава с публиката и не те прави много по-различен от почитателите ти. Дали това е социален експеримент за известните или просто мода? Този въпрос може да бъде зададен на Кристен Стюарт. Тя носи своя дигитален LA11WB-1, като чудесен аксесоар към елегантната й визия в сиво и черно.

Kristen-Stewart-Casio

Tyler от the Creator е известен не само със своята музика, но и със стилът си и изключително елегантните си визии за червения килим. Именно Casio MQ24-9B е неговият избор за церемонията на наградите Грами 2020.

 Tyler-the-Creator-MQ24

Tочно тогава, когато целият свят призовава за повече нормалност и истински морални ценности в ситуация на криза. Китката на Tyler не изпъква с излишна екстравагантност и ексцентричност, а с японски минимализъм и прецизност, който кореспондира на изчистената визия на MQ24-9B. В това се изразява и неговата способност да улавя духа на събитието и духът на епохата, в която живее в унисон едни с други.

Неговият MQ24-9B като аксесоар се забелязва не само по време на гореспомената церемония, но и във видеоклипа му POTATO SALAD – минута 2:45. Там изпълнителят се отличава със своята ретро Casio естетика.

Пристрастията на Кристен и Тайлър към Casio накараха хората да говорят за тази мода. Но има няколко популярни личности, които носят часовници Casio доста преди тях. Например, един от фаворитите в колекцията на Раян Гослинг от „La La Land“ е A168 в сребърно. Дори папата изпревари всички инфлуенсъри, но за това в следващата ни статия.

Мъжки часовници Casio под 30 евео може да разгледате ТУК

Дамски часовници Casio под 30 евро може да разгледате ТУК