Рекламации

Всеки клиент на Casiocenter.bg има право да върне или замени закупен от нас часовник в рамките на 14 дни от доставката, без да се налага да посочва причина или да дължи някакво обезщетение.

За връщане или замяна на часовник трябва да бъдат спазени следните условия:

  • Да са приложени всички документи получени при доставката – валиден документ за плащане (касов бон, фактура или товарителница), упътване и гаранция.
  • Оригиналното състояние на часовника не бива да е нарушено. Той трябва да бъде с оригиналната си опаковка, с етикетите и покритията, без да е ползван или увреден по какъвто и да било начин.
  • В случай, че някое от изброените условия за връщане или замяна не е спазено, то искането ще бъде оспорено и няма да бъде прието за основателно.

Връщане или замяна на часовник

Ако желаете да върнете или замените закупен от нас часовник Casio в рамките на 14-дневен срок от датата на доставката, се свържете с нас, за да Ви съдействаме.

При замяна на часовник разликата в цената ще бъде покрита от купувача, ако новият артикул е по-скъп. Ако е на по-ниска цена, разликата ще бъде възстановена на купувача.