Избор на риболовен часовник

Часовник Casio Pro Trek PRW-70Y-1ER

Риболовният часовник е изключително полезен и важен помощник на всеки риболовец. Той ще ви помогне правилно да планирате риболовният си излет. С риболовният часовник ще може да реагирате бързо и да промените тактиката си в движение.

Когато става въпрос за часовник с полезни за риболова функции от само себе си се подразбира, че това са часовниците на Casio. Проектирани и тествани от японски инженери и хиляди риболовци по света риболовните модели часовници на Casio никога няма да ви подведат.

Кой е най-добрият риболовен часовник?

Най добрият риболовен часовник е Casio Pro Trek PRW-70Y-1ER събрал в себе си всички полезни функции, че дори и повече:

Лунен календар – Изключително полезна функция при планиране на риболовни излети. Всеки риболовец знае за влиянието на фазите на луната върху активността на различните видове риби.

Графика на приливи и отливи – Полезна екстра за морските риболовци. Винаги ще знаете кои са часовете с най висок прилив и отлив. Така може да изберете най правилното място за риболов. Например: Ако сте избрали да ловите от плаж или по-плитко място, то вашият риболов ще е успешен при прилив или при най високата му точка. Ако във времето което сте избрали да отидете за риба се очаква отлив, по добре изберете дълбоко място или пристанище, където отлива няма да окаже такова влияние върху поведението на рибите.

Барометър – Полезен инструмент, който ще ви даде представа за колебанията на атмосферното налягане. Така може да направите правилна риболовна тактика.

Риболовен индикатор – Специално разработен софтуер ви дава прогноза за активността на рибите по часове.

Термометър – Освен външната температура, може да измерите и температурата на водата като потопите ръката си за минута във водата.

Компас – Важен при ориентация, определяне на местоположение и следене на метеорологични аномалии.

Изгрев – Залез – Винаги ще знаете колко време ви остава до залез или след колко време слънцето ще изгрее. Важна информация за смяна на примамките и цветовете им.

Лед осветление – Важно е дисплеят да е добре осветен за да  може да видите ясно в тъмнината дисплея на часовника и важните данни които ви интересуват.

Водоустойчивост – С водоустойчивост от 20 Bar – може да бъдете спокойни при мокрене, плуване и гмуркане.

Всички функции на риболовният часовник Casio Pro Trek PRW-70Y-1ER:

12/24 часов формат;

5-ежедневни аларми;

Автоматично калибриране на стрелките;

Барометър;

Таймер – 1/1 мин – 1 час;

Ел. подсветка на дисплея;

Графики на приливи и отливи;

Соларна батерия;

Индикатор на батерията;

Компас ;

Нео-дисплей;

Устойчив на ниски температури;

Автоматичен календар;

Радио сверяване- (ЕС, САЩ, Япония, Китай);

Риболовен таймер;

Хронометър 1/100 секунди – 24 часа;

Световно време;

Smart Access технология;

Термометър;

Изгрев-залез на слънцето;

Алтиметър;

Памет за височини.

Часовника може да разгледате ТУК

Може да изберете часовник според функцията която ви е необходима, достатъчно е да цъкнете върху избраната функция и ще се покажат всички часовници с тази екстра от ТУК

Casio Pro Trek – часовници за приключения може да разгледате от ТУК

Всички часовници Casio може да разгледате ТУК